واکسیناسیون HPV- زگیل تناسلی

واکسیناسیون HPV- زگیل تناسلی

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) ویروسی بسیار رایج است که از طریق تماس جنسی منتشر می شود. HPV در بیشتر باعث موارد سرطان دهانه رحم و زگیل های تناسلی می شود ، اما می توانید براي جلوگيري از آن واکسینه شوید

در این مقاله قصد داریم با مطالعات انجام شده از منابع معتبر و مختلف علمی در مورد این عمل جراحی اطلاعات بیشتری در اختیارتان قرار دهیم، با ما همراه باشید

آیا واکسیناسیون HPV از سرطان دهانه رحم جلوگیری می‌کند؟

HPV چیست؟

HPV یک ویروس منتقله از راه مقاربتی است که می تواند بر هر زن یا مردی که از نظر جنسی فعال هستند تأثیر بگذارد ، حتی اگر فقط یکبار تماس جنسی داشته باشند. از هر 10 نفر 9 نفر در دوره ای از زندگی ميتوانند به  ويروس HPV مبتلا شوند.ویروس HPV انواع مختلفی دارد. برخی “کم خطر” در نظر گرفته می شوند در حالی که برخی دیگر “پر خطر” هستند. انواع HPV کم خطر می توانند باعث ایجاد زگیل های تناسلی شده و باعث سرطان نشوند.

انواع پرخطر HPV می توانند باعث سرطان دهانه رحم یا سایر سرطان ها شوند ، از جمله:

• سرطان مقعد

• سرطان واژن

• سرطان ولو

• سرطان آلت تناسلی مرد

• سرطان های دهانه حلق (سرطان های پشت گلو ، از جمله پایه زبان و لوزه ها) 

مشاوره و رزرو نوبت اینترنتی

شما می توانید از سامانه رزرو آنلاین استفاده کنید و برای ملاقات با دکتر و یا مشاوره، وقت خود را رزرو کنید

علائم HPV چیست؟

بیشتر افراد HPV آلوده هیچ علامتی ندارند. برخی از انواع HPV می توانند باعث ایجاد زگیل های تناسلی شوند که این رشد کوچک در دستگاه تناسلی و مقعد شما است.

اگر به نوعی HPV آلوده باشید که باعث سرطان می شود ، ویروس می تواند باعث تغییر در سلول ها شود که در نهایت منجر به سرطان می شود.

معمولاً هیچ علامتی وجود ندارد ، اما برخی از افراد ممکن است متوجه این موارد شوند:

• خونریزی بعد از رابطه جنسی

• درد در هنگام رابطه جنسی

• دوره های غیرطبیعی ، خونریزی غیر معمول واژن یا ترشحات غیرمعمول

• درد در لگن

در صورت مشاهده هر یک از این علائم ، به پزشک مراجعه کنید

وبسایت دکتر شهره درویش زاده

HPV چگونه گسترش می یابد؟

HPV از طریق تماس دستگاه تناسلی به پوست در طی فعالیت جنسی از طریق وقفه های ریزی در پوست پخش می شود. این ویروس می تواند سالها در پوست زندگی کند. حتی اگر هیچ زگیل تناسلی قابل مشاهده نباشد به فرد دیگری سرایت می کند

سایر روش های انتقال ویروس زگیل تناسلی یا مقعدی

زگیل تناسلی از طریق دست دادن منتقل نمی شود.

برخی مواردی که در انتقال این بیماری ایجاد شبهه و شک می کند.

این بیماری از طریق دست شویی با وجود فرد مبتلا پیش از فرد سالم در محیط منتقل نمی گردد.

در صورت ابتلا به این بیماری از اصلاح موهای ناحیه با تیغ خودداری کنید زیرا باعث منتشر شدن آن می گردد.

در بعضی مواقع از طریق بزاق آلوده موجود بر غذا، وسایل غذاخوری یا وسایل پزشکی نیز امکان ابتلا وجود دارد.

زگیل تناسلی در هنگام زایمان، در بیشتر مواقع از مادر به بچه منتقل شده و این احتمال در زایمان طبیعی بیشتر است.

از دیگر روش های انتقال این بیماری انجام لیزر و اپیلاسیون موهای زائد در مکان های غیر بهداشتی و برخی ارایشگاه های غیر معتبرمی باشد.

 

HPV چگونه تشخیص داده می شود؟

تشخیص HPV معمولاً با بررسی علائم ، معاینه و برای زنان ، انجام آزمایش غربالگری دهانه رحم انجام می شود. این آزمایش که جایگزین پاپ اسمیر شد ، می تواند HPV پرخطر را تشخیص دهد. هیچ آزمایش خون برای تشخیص HPV وجود ندارد

 

واکسن گارداسیل (اچ پی وی) یا زگیل تناسلی

HPV چگونه درمان می شود؟

هیچ درمانی برای HPV وجود ندارد. بدن معمولاً به مرور زمان به خودی خود از شر ویروس خلاص می شود که ممکن است حدود یک سال طول بکشد. احتمالاً باید آزمایش مجدد کنید تا ببینید ویروس از بین رفته است یا خیر. در صورت بروز زگیل تناسلی ، پزشک ممکن است آنها را “یخ زده” (سرما درمانی) یا پماد یا کرم را به شما پیشنهاد دهد. گاهی اوقات لازم است زگیل های دستگاه تناسلی در بیمارستان برداشته شود.

سرطان های دهانه رحم و سایر سرطان ها باید توسط متخصصان درمان شوند. دکتر شهره درویش زاده متخصص زنان و بیماری های زنان در مورد روش های درمانی مورد نیاز شما را راهنمایی خواهد کرد.

آیا می توان از HPV جلوگیری کرد؟

قرار گرفتن در معرض HPV می تواند از طریق تماس دستگاه تناسلی با پوست رخ دهد. استفاده از کاندوم محافظت می کند ، اما هنوز هم می توانید HPV را بگیرید زیرا کاندوم کل ناحیه تناسلی را پوشش نمی دهد.

بهترین راه برای محافظت از خود و دیگران در برابر HPV واکسیناسیون است. در زنان ، واکسن از 9 نوع HPV که باعث سرطان دهانه رحم می شوند محافظت می کند. در برابر انواع HPV محافظت نمی کند. همچنین به محافظت در برابر زگیل های تناسلی و برخی از انواع سرطان های واژن ، ولو و مقعد کمک می کند.

در مردان ، واکسیناسیون HPV به محافظت در برابر زگیل های تناسلی و برخی سرطان های مقعد ، آلت تناسلی و گلو کمک می کند.

واکسن HPV برای موارد زیر توصیه می شود:

• نوجوانان 9 تا 18 ساله• افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند

• مردانی که با مردان رابطه جنسی دارندبهترین زمان ایمن سازی قبل از فعالیت جنسی است.

اگر در گذشته به نوعی HPV آلوده شده باشید ، هنوز می توانید واکسینه شوید.زنانی که واکسن HPV را دریافت کرده اند هنوز باید آزمایشات غربالگری دهانه رحم را به طور منظم انجام دهند ، زیرا این واکسن انواع HPV را پوشش نمی دهد. زنان 25 تا 70 ساله هر 5 سال یا 2 سال پس از آخرین تست پاپ اسمیر باید غربالگری شوند. 

 

چه کسی نباید واکسن HPV را تزریق کند؟

این واکسن برای افرادی که دارای برخی اختلالات خونریزی یا آلرژی به مخمر هستند ، یا برای زنان باردار مناسب نیست (اگرچه تحقیقات نشان می دهد در صورت استفاده از واکسن و بعداً مشخص شدن باردار بودن ، هیچ تأثیر قابل توجهی بر روی شما یا کودک شما وجود ندارد). اگر مطمئن نیستید که باید واکسن HPV بزنید ، از پزشک خود بپرسید.

 واکسن HPV

واکسیناسیون بهترین محافظت شما در برابر HPV است. با واکسن های مختلف می توان از برخی بیماری ها پیشگیری کرد ، شما می توانید با دکتر شهره درویش زاده  متخصص زنان در تهران صحبت کنید که کدام یک برای شما مناسب است.

برای واکسیناسیون HPV- زگیل تناسلی به چه مرکزی باید مراجعه کنیم؟

دکتر شهره درویش زاده، جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی با 25 سال سابقه درخشان فعالیت حرفه ای در حوزه پزشکی و انجام بیش از 7 هزار عمل زیبایی واژن یکی از با تجربه ترین و حاذق ترین پزشکان در زمینه جراحی های زنانو می باشند که شما می توانید با اطمینان خاطر جراحی لابیاپلاستی و واکسیناسیون HPV و درمان زگیل تناسلی خود را به ایشان بسپارید و با دریافت مشاوره های کامل قبل از عمل، از نتیجه حاصله اطمینان کافی را کسب کنید. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خوش آمدید دوست عزیز

آیا حساب کاربری ندارید؟
قبلی
بعدی